Barn med särskilda behov

Barn med särskilda behov

Vi vill skapa en samlingsplats för de föräldrar på Lunds Waldorfskola som har barn med särskilda behov och som känner att de vill vara med.
Vi har medvetet valt att prata om ”barn med särskilda behov” då vi inte vill ha något diagnostvång och inte heller styra mot vilka diagnoser eller funktionsnedsättningar eller sjukdomar osv som skulle krävas för att vara med.

Syftet med gruppen är att föräldrar som har barn med särskilda behov ska kunna få bättre kontakt med varandra. Det kan vara till stor hjälp bara att byta erfarenheter och få ta del av andras tips och tricks och göra att man inte känner sig så ensam längre. Tanken är också att man ska kunna få ett bra samarbete med skolan, och att vi tillsammans ska kunna komma på saker som skulle kunna underlätta för barn, föräldrar och skolan.

Vi börjar med en facebookgrupp, men kommer även att träffas och skapa gemensamma aktiviteter i framtiden. Facebookgruppen hålls synlig nu i början, men görs hemlig senare för att man inte ska behöva känna att man behöver skylta med medlemskapet i gruppen och för att skydda barnens integritet litet mer. För att bli medlem i gruppen ska man även vara med i HAFF:s facebookgrupp.

Är och vill man inte vara med i facebook, men vill ändå vara med i gruppen kan man anmäla sig genom att skicka ett mejl till oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *